Blä

Egentligen skulle jag vilja låtta så där uppåt och positiv. Solen skiner, vi har en fantastisk helg bakom oss. Jag har köpt nya jeans =)

Men samtidigt, jag är så jävla trött på alla väderkvarnar. Det är alltid, alltid nåt. Samtal som måste jagas. Läkare som måste besökas. Försäkringskassan. Dumma människor.

Sigge är dunderförkyld. Igen. Sockret ligger konstant mellan 15-20. Tänk att så många gånger per dag ta ett socker, hinna tänka kanske kanske. För att sen dimpa i backen och inse att man inte lyckats denna gången heller. Även om det inte är mitt "fel", så här är det ju när han har infektioner. Men med tanke på alla infektioner blir ju resultatet att han alldeles för ofta ligger alldeles för högt.

Var som sagt på vc idag. Ögonen på honom är mer eller mindre igenmurade av en otäck inflammation plus att barnet har feber.Doktorn hörde ju också hur  han piper rosslar och väser, men ingen höjd CRP. Skulle komma tillbaka fredag om det inte var bättre. Hon frågade om Sigge har mobiltelefon med sig. Nä svarade jag, det är en insulinpump. Jasså- hur funkar en sån? Nog för att varje allmänläkare inte kan ha specialistkunskap om varje enskilda sjukdom, men att inte veta vad en insulinpump är??

Ibland kan jag önska att folk kunde kliva in i mitt liv och leva en endaste dag med det konstanta oropåslaget jag konstant lever med. Det är ju rena rama undret att man själv inte hamnat i vårdcirkusen.

Blä som sagt.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Blä som sagt!



Med våren kommer hopp, sol och..ja...pollen. Så håll ut! Stora kramar från mig :) Önskar jag kunde sitta med dig på verandan och dricka kaffe och beundra de nya jeansen istället för att vara på jobbet :0)

2010-04-13 @ 14:12:26
Postat av: inda

Nog tycker man att ALLA läkare, oavsett yrkesplats, borde veta vad en vanlig insulinpump är...???!!!!



Nåja, som vanligt så finns jag här för skratt, gråt tysta promenader- vad som helst.

Kramar

2010-04-13 @ 17:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0