Helg igen

Tänk dessa helger, de kommer verkligen med regelbundna intervaller. Om inte annat får de en att inse hur fort veckorna går.

Har haft en förvånansvärt bra helg. Har känt lite livslust och verkligen njutit av den. Har t.o.m. orkat med lite sociala aktiviteter och tyckt att det varit riktigt roligt. I fredags var jag, David och Rasse med L & co i Lerum för att lyssna på Eldkvarn. Så himla trevligt! Mamma och Pappa hade smågrabbarna. Jag både hoppas och tror, att de precis som vi, tycker det går lite lättare för varje gång som de har dem. Men visst, under hela konserten hade jag telefonen tillgänglig.

Men det är lurigt med doseringen. Inför varje måltid får de ringa och rapportera socker och ha en genomgång av hur mycket Sigge kan ha tänkas rört på sig sen vi for. Dessutom är det ju naturligtvis olika hur hugrig han är och man måste ju väga allt man serverar så att man vet hur mycket kolhydrater han får. Allt det där går ju på rutin för oss, men det är klart att det är en del när man inte är van. Summa sumarum är ju att vi alltid måste bestämma hur mkt insulin han ska ha, vilket innebär att vi alltid måste vara tillgängliga vid måltidsdags.  

Önskedrömmen vore ju att han låg så stabilt att man kunde säga- till kvällsmaten skall han ha 0,4enheter,  så var det bra med det.

Hursomhelst, ny vecka- nya tag!!

Kommentarer
Postat av: Annika

härligt inlägg! hörde av malin att kosläppet nästintill var över igår när ni kom dit... det var lite synd. men härligt ändå att du gjorde en utflykt. stor kram.

2010-05-03 @ 16:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0