Kärt besvär

Packa packa packa, vad ska jag packa? Tre barn, en kissar på sig VARENDA natt. En håller just på att vänja av med blöjan. Bara här krävs ju ett antal extra byten. Sen behövs det insulin, extra insulinpenna, lånepump (värd 40.000kr, svettigt att bli av med den), alla atteraljer till pumpen såsom ampulller, rengöringssprit, inset (nålen till rumpan), skinprep. Bland annat. Och en kylväska till insulinet. Tillräckligt med dextrosol. Intyg så vi får med sprutor och annat genom tullen. Badkläder! Får inte glömma badkläder.

Sigge har precis lärt sig säga bypa. Vi hör alla att det är flygplan han menar. Han hämtar gärna tröjan med flygplan på och säger tjugo gånger i följd bypa bypa bypa. Tror inte han förstått att han faktiskt kommer befinna sig i ett bypa om två dygn. Knappt så jag gör det... Glädje, förväntan och lite nervöst fladder i magen. Nervöst fladder påminner. Note to self: glöm ej stämningsstabiliserande tabletterna.

Kommentarer
Postat av: Tilda

AaahhhhhhANDAS :=) Är inte alls avis... Ni kommer få det underbart!! (jag har förresten jättesöta plåster som skimrar lite coolt med spajdermän på som ni kan få med er vid behov hehe)

2010-05-26 @ 13:17:10
Postat av: Micke

Ha det gott på eran semester.

2010-05-26 @ 13:20:29
Postat av: mh

Jag hoppas att ni får en underbar semester hela familjen och att det går bra med diabetesen o blodsockret under resan.

2010-05-26 @ 16:06:22
Postat av: Emma, mamma till Tove...

Åh, blir inte alls avis!! Hoppas ni får en underbar resa och att allt flyter på enligt planerna. Njut av att bara vara och ta vara på familjen!!

2010-05-26 @ 20:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0